Administratieve opleidingen

Bedrijfsbeheer

Denk je eraan om een eigen onderneming op te richten? Of wil je een zaak starten in bijberoep? In beide gevallen heb je in BelgiŽ het officiŽle "Getuigschrift over de basiskennis van het bedrijfsbeheer" nodig.

Heb je het attest niet meteen nodig, maar wens je je kennis van het runnen van een eigen bedrijf uit te breiden of op te frissen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Ontdek hier alvast de opties.

Boekhoudkundig Bediende

Graag bezig met cijfers en centen? Op zoek naar een boeiende en zekere job in de ruime administratieve sector of naar een opleiding om je kennis van boekhouding, informatica, fiscaliteit ťn/of talen bij te spijkeren? De arbeidsmarktgerichte opleiding is een ideale mix van theorie en praktijk. De opleiding leidt tot het Certificaat Boekhoudkundig Bediende, dat in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming leidt tot het diploma secundair onderwijs.

Accounting Assistant (gratis opleiding voor werkzoekenden)

Samen met Cevora (opleidingsorgaan van de bediendensector) richten we deze intensieve opleiding in voor werkzoekenden.
In deze opleiding behaal je 5 modules van HBO5 Boekhouden. Je kan dus daarna gemakkelijk het HBO5 Boekhouden verder afwerken en je diploma behalen.

Boekhoudkundig Bediende (gratis opleiding voor werkzoekenden)

Samen met Cevora (opleidingsorgaan van de bediendensector) richten we deze intensieve opleiding in voor werkzoekenden.
Ben je werkzoekend, graag bezig met cijfers en geÔnteresseerd in een administratieve job?
Dan is deze door VDAB erkende opleiding zeker iets voor jou !

Medisch Administratief Bediende

In de zorgregio Leuven/Hageland is er altijd werk in de medische sector, ook als administratief bediende. Je leert efficiŽnt functioneren in een administratie, kantoorsoftware correct gebruiken en vlot communiceren. De opleiding bevat ook een breed ‘medisch’ luik, waarin je een beter zicht krijgt op de organisatie van de gezondheidszorg en leert werken met medische vaktermen. Ook omgaan met patiŽnten, medische software en een kennismaking met de praktijk behoren tot het pakket. De opleiding leidt tot het Certificaat Medisch Administratief Bediende, dat in combinatie met Aanvullende Algemene Vorming leidt tot het diploma secundair onderwijs. Met je certificaat kan je aan de slag in ziekenhuizen, maar ook in privťpraktijken van dokters, tandartsen en specialisten.