Folder CVO VOLT 2015-16

Koken en bakken

Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menu’s leren maken?

Dan kan je terecht in onze kooklessen.
Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken. Voor wie her graag eens anders heeft, zijn er de alternatieve gerechten. Alle modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wilt gaan. Een smakelijke aanrader voor iedereen! Vers brood, taarten, koekjes en ander lekker gebak zelf kunnen bereiden?

Of hou je meer van quiches en ander hartig gebak?
Je volgt eerst een basiscursus, om je daarna te wagen aan banketbakken. De modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wil gaan.

Lesrooster Koken en bakken Tienen en Leuven De Wijnpers 2019-2020.pdf

Begint de week van 27/01/2020MADIWODOVRZACampus Inschrijven
Basis koken (lente/zomer)09:2513:35      Aarschot Oranjerie  bijna volzet
Basis koken (lente/zomer) 18:0022:10     Aarschot Oranjerie  bijna volzet
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (lente/zomer)18:0022:10      Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (lente/zomer) 18:0022:10     Aarschot Oranjerie  bijna volzet
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (lente/zomer)  18:0021:55    Tielt (Basisschool De Winge)   wachtlijst
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (lente/zomer)   18:0022:10   Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (lente/zomer)18:0022:10      Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (lente/zomer) 09:2513:35     Aarschot Oranjerie  wachtlijst
Trendy koken: Trendy puur natuur (lente/zomer)09:2513:35      Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Trendy verfijnde menu's (lente/zomer)  09:3013:20    Aarschot Oranjerie  bijna volzet
Trendy verfijnde menu's (lente/zomer)  18:0021:55    Aarschot Oranjerie  bijna volzet
Wordt hernomen volgend semester/schooljaarMADIWODOVRZACampus Inschrijven
Aangepast koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Aangepast koken: Elke dag gezond
Lesmomenten later te bepalen
 
Bakken basis
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Basistechnieken
Lesmomenten later te bepalen
 
Beroepspraktijk florist
Lesmomenten later te bepalen
 
Brood en banket
Lesmomenten later te bepalen
 
Brood en klein gebak
Lesmomenten later te bepalen
 
Creatief met bloemen & planten
Lesmomenten later te bepalen
 
Eenvoudig gebak en brood
Lesmomenten later te bepalen
 
Florist medewerker: Workshop A
Lesmomenten later te bepalen
 
Florist medewerker: Workshop B
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Feestelijk koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Gelegenheidsbloemschikken: rouw en trouw
Lesmomenten later te bepalen
 
Hartig en zoet gebak
Lesmomenten later te bepalen
 
Koken voor alledag
Lesmomenten later te bepalen
 
Kunst, kleur en stijl
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag?
Lesmomenten later te bepalen
 
Nieuwe trends
Lesmomenten later te bepalen
 
Patisserie
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: De wereld in een menu
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Mediterraans Koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Trendy puur natuur (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy verfijnde menu's (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Vegetarisch koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Voor alle gelegenheden
Lesmomenten later te bepalen
 
Workshop: Bloemen en meer!
Lesmomenten later te bepalen
 
Workshop: Bloemen, geschikt en gebonden
Lesmomenten later te bepalen