Bank- en beurswezen (94% e-learning)

Start lessen :
Einde lessen :
Aantal : 0 /week
Inschrijven vanaf :
Kostprijs : €120
Lestijden : 80
Lesmomenten
Lesmomenten later te bepalen

Module omschrijving

Voorkennis: geen

In deze module krijg je zicht op het economisch belang en de juridische omkadering van het Belgische en internationale bank- en beurswezen. Je verwerft kennis op het vlak van de verschillende betaalmiddelen, kredietvormen en beleggingsproducten.

Ook wordt er aandacht besteed aan de oorzaken en gevolgen van de financiŽle crisis met een kritische blik op de actualiteit.

Een goed opgeleide boekhouder heeft oog voor de financiŽle en maatschappelijke omgeving waarin hij werkt. Daarom is deze module ook ontegensprekelijk een must.

E-learning: Deze module wordt volledig aangeboden in afstandsonderwijs. Dit betekent dat je niet naar de les komt, maar dat je thuis alle competenties verwerft aan de hand van de leerpaden die wij ontwikkelden op onze elektronische leeromgeving. Je leerproces wordt natuurlijk op een professionele manier ondersteund door een ervaren lesgever. Je wordt zeker niet aan je lot overgelaten. Toch is deze manier van leren eerder weggelegd voor cursisten die in hogere mate zelfstandig kunnen studeren en die over voldoende zelfdiscipline beschikken. Aan het einde van deze module leg je in ons centrum een examen af.